Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05.02.2024 10:51

Інформаційне повідомлення про початок збору пропозицій  щодо перейменування вулиць Першотравнева та Радянська  в смт Нові Білярі Южненської міської територіальної  громади

65c0a1a954e92__консультац2.jpg

Виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області інформує про початок збору пропозицій  щодо перейменування вулиць Першотравнева та Радянська в смт Нові Білярі.  

Пропозиції про перейменування можна подавати в строк до 5 березня 2024 р. (включно) з моменту оприлюднення цього повідомлення на електронну пошту viddil_dilovodstva_ymr@ukr.net або офіційним листом за адресою 65481, Одеська область,  Одеський  район, місто Южне, проспект Григорівського десанту, 18.

Пропозиції подаються у письмовій формі  із зазначенням прізвища, імені, по батькові, телефону та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не  реєструються і не розглядаються.

Відповідальною особою за збір пропозицій визначена Клімова Вероніка Леонідівна, номер телефону,  за якими можна отримати консультації (04842)33003.