Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09.01.2024 12:21

Семеро підприємців Южненської міської територіальної  громади скористались програмою мікрокредитування та організовують свій бізнес за фінансової підтримки держави

659d1e3c26e87__IMG_20240105_101247-(1).jpg

Семеро підприємців Южненської міської територіальної  громади скористались програмою мікрокредитування та організовують свій бізнес за фінансової підтримки держави. Троє з отримувачів грантів - це активна молодь віком до 35 років.

З метою дотримання Порядку надання мігкрогранту, недопущення порушення термінів та умов договору Южненський відділ Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості постійно супроводжує отримувачів мікрогрантів. Так, 5 січня 2024 року відбулася чергова робоча зустріч з підприємцями, які протягом грудня 2023 року отримали позитивні рішення щодо мікрогрантів. 

Фахівці Южненського відділу ОФ ООЦЗ Олена Музика та Наталя Перекрест  запропонували участь в активних програмах зайнятості: компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо-переміщених осіб, компенсації ЄСВ осіб, що мають додаткові гарантії у працевлаштуванні та компенсації витрат, по'язаних з облаштуванням робочих місць для людей з 1 та 2 групою інвалідності. Кожен отримав інформацію про комплекс послуг служби зайнятості щодо сприяння в підборі працівників із числа зареєстрованих безробітних, можливості навчання та стажування на замовлення роботодавців.

Домовилися про подальшу співпрацю.

З будь-яких питань щодо участі в активних програмах занятості Ви можете звернутись до фахівців Южненського відділу ОФ ООЦЗ, що знаходиться за адресою: м.Южне, вул. Шевченка, 6 або за телефоном: 0688853227