Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08.01.2024 18:14

Про активні програми зайнятості - соціальним партнерам

659cf0b23e47e__УСП-ЮМР-фото.jpg

5січня 2024 відбулась робоча зустріч  начальника Южненського відділу ОФ ООЦЗ Ірини Черепащук з начальником Управління праці Южненської міської ради Одеського району  Одеської області Наталею Монастирською   та презентація активних програм зайнятості служби зайнятості для соціальних партнерів - працівників установи, які опікуються внутрішньо-переміщеними особами, соціально вразливими верствами населення, що сприятиме розширенню кола поінформованих, та, відповідно,  зацікавлених осіб.

Під час зустрічі оновлено угоду про співпрацю у 2024 році, досягнуто домовленостей про оперативний обмін інформацією та сприяння індивідуальному супроводу осіб з числа ВПО та соціально вразливих категорій громадян. Зокрема зазначено у службі зайнятості протягом 2023 року перебували на обліку більше 190 ВПО, з яких близько 90  знайшли роботу за підтримки служби зайнятості, 7 здобувають нову освіту, отримавши ваучер, 5 проходили навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

Для працівників установи презентована можливість навчання за ваучером для здобуття нової професії або другої вищої освіти .

На завершення домовилися про проведення спільних заходів та  співпрацю.