Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

02.01.2024 10:16

Робота для ВПО: ти потрібен

6593c6dfe4c8c__ЮЖНЕ-2Прац-ВПО.jpg

До Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості з метою пошуку роботи звернулась Лариса Ч., яка є внутрішньо переміщеною особою з Херсонської області.
Кар’єрним радником Маєю Стрельцовою, враховуючи досвід роботи  в торгівлі  та тривалу перерву в роботі пані Лариси,  організовано  попередннє стажування з подальшим працевлаштуванням продавцем продовальчих товарів до магазину  ФОП Діденко Людмили.  
Сьогодні Лариса має офіційну роботу і гарантовану заробітну плату, а роботодавець подала заяву на компенсацію витрат на оплату за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій . Роботодавець може отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб з-поміж зареєстрованих безробітних на строк не менше одного року за строковим трудовим договором. У цьому випадку йому за кожен непарний місяць протягом 6 місяців компенсуються витрати на заробітну плату та єдиний соціальний внесок із розрахунку не більше двох мінімальних зарплат на місяць (на сьогодні - 13 400 грн.). 
Фінансова підтримка – один із важливих аспектів співпраці служби зайнятості з роботодавцями під час воєнного стану.

За більш детальною інформацією щодо організації навчання або отримання фінансової підтримки  для бізнесу звертайтесь
до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою м.Южне,
вул.Т.Г.Шевченка, 6  або за телефоном 068-8853227

ЮЖНЕ-Прац-ВПО.jpg