Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/12/2023

Рішення міської ради від 14.12.2023 № 1605-VIIІ «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті згідно Екологічної програми заходів з охорони навколишнього природного середовища Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області на 2024-2026 роки»

З метою чіткого розмежування повноважень, прав і відповідальності головного розпорядника коштів місцевого бюджету Южненської міської територіальної громади та відповідальних виконавців бюджетних програм у процесі складання, затвердження та виконання бюджету в умовах упровадження програмно-цільового методу у бюджетний процес, забезпечення прозорої та ефективної процедури використання бюджетних коштів, керуючись нормами Бюджетного кодексу України, п.9 Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ» від 28.02.2002 № 228, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Порядок використання коштів, передбачених в міському бюджеті на вирішення питань з основних напрямків екологічного розвитку громади, відповідно до Екологічної програми заходів з охорони навколишнього природного середовища Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області на 2024-2026 роки, згідно з додатком.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Козак С.Р.). 

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення