Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/12/2023

Рішення міської ради від 14.12.2023 № 1600-VIIІ «Про передачу коштів іншої субвенції з місцевого бюджету у вигляді міжбюджетного трансферту»

Керуючись пунктами 27, 43 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 5 статті 101 Бюджетного кодексу України, Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Передати у 2023 році з бюджету Южненської міської територіальної громади до обласного бюджету Одеської області кошти іншої субвенції з місцевого бюджету у вигляді міжбюджетного трансферту на стабілізацію соціально – економічного стану Одеської області в сумі 25 000 000 грн ( двадцять п’ять мільйонів гривень 00 коп.)
2. Затвердити проєкт Договору про передачу коштів іншої субвенції у вигляді міжбюджетного трансферту згідно з додатком, що додається.
3. Надати дозвіл Южненському міському голові Володимиру НОВАЦЬКОМУ  підписати договір між Южненською міською радою та Одеською обласною державною (військовою) адміністрацією.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Южненської міської ради Одеського району Одеської області з питань бюджету, фінансово – економічної, інвестиційної політики та підприємництва ( Сергій КОЗАК).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення