Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/12/2023

Рішення міської ради від 14.12.2023 № 1584-VIIІ «Про надання дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АВТОМЕХЦЕНТР» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду»

Розглянувши клопотання директора ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АВТОМЕХЦЕНТР» Нелі МАЛЕНКОВОЇ від 20.10.2023 року      № 1087/09-01 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва, обслуговування та експлуатації об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури морського транспорту (цільове призначення за КВЦПЗ-12.02 для розміщення та експлуатації будівель і споруд морського транспорту), керуючись ст. ст. 12, 93, 124, ч. 2, 134, 186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України “Про землеустрій” та ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Южненська  міська  рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АВТОМЕХЦЕНТР» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 49 років, для будівництва, обслуговування та експлуатації об’єктів інженерно-транспортної інфраструктури морського транспорту, цільове призначення за КВЦПЗ –12.02 для розміщення та експлуатації будівель і споруд морського транспорту, орієнтовною площею 0,07 га, яка розташована за адресою: смт.Нові Білярі Одеського району Одеської області.
2. Розроблений та погоджений відповідно до законодавства проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати до Южненської міської ради Одеського району Одеської області для розгляду та затвердження в установленому законом порядку.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Олександр ГРЕЧКІН).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення