Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/12/2023

Рішення міської ради від 14.12.2023 № 1578-VIIІ «Про затвердження внесення змін до Програми з локалізації та ліквідації амброзії полинолистої на території Южненської міської територіальної громади на 2020-2024 роки»

Відповідно законів України «Про карантин рослин», «Про захист рослин», «Про благоустрій населених пунктів», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою впровадження комплексу заходів з виявлення, ліквідації та недопущення поширення амброзії полинолистої, Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити внесення змін до Програми з локалізації та ліквідації амброзії полинолистої на територій Южненської міської територіальної громади протягом 2020-2024 роки», затвердженої рішенням Южненської міської ради від 18.06.2020 року                    № 1771-VII, шляхом викладення її в новій редакції (додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Олександр ГРЕЧКІН) та постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій КОЗАК). 

Южненський міський голова               Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення