Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/12/2023

Рішення міської ради від 14.12.2023 № 1575-VIIІ «Про внесення змін до статутного капіталу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»»

З метою приведення Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» у відповідність до вимог чинного законодавства України, відповідно до вимог статей 57, 78 Господарського кодексу України, статті 88 Цивільного кодексу України, статей 15, 17 Закону України  «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до статутного капіталу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (код ЄДРПОУ 26134519) у зв’язку із збільшенням статутного фонду на вартість переданих основних засобів (передача насосів циркуляційних в кількості 2 шт.) у відповідності з вимогами чинного законодавства України та затвердити статутний фонд КП ТМ «ЮТКЕ» в розмірі 40 818 212 грн. 21 коп. (сорок мільйонів вісімсот вісімнадцять тисяч двісті дванадцять гривень 21 коп.), додаток  1.
2. Затвердити Статут КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» в новій редакції, додаток 2.
3. Директору КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (Чугунникову І.В.) подати Статут КП ТМ «ЮТКЕ» в новій редакції для проведення державної реєстрації в установленому законом порядку.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту Южненської міської ради (Віталій РОЗМЕРІЦА) та комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва  Южненської міської ради (Сергій КОЗАК).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення