Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/12/2023

Рішення міської ради від 14.12.2023 № «Про затвердження Методики розрахунку компенсації обґрунтованих витрат КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» за надання послуг, що становлять загальний економічний інтерес, контролю та перегляду такої компенсації»

Для забезпечення сталого та надійного проходження опалювального періоду, для забезпечення реалізації заходів з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, надання послуг з постачання теплової енергії для споживачів м. Южного, враховуючи роз’яснення Антимонопольного комітету України від 06.10.2022 року № 5-рр/дд, з метою здійснення контролю за надмірною компенсацією витрат КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», керуючись статтями 25, 26, 61-68 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:
    
1. Затвердити Методику розрахунку компенсації обґрунтованих витрат КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» за надання послуг, що становлять загальний економічний інтерес, контролю та перегляду такої компенсації (додається).
2. Зобов’язати КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» надавати послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, послуг з постачання теплової енергії для всіх категорій споживачів  м. Южного, як послуг, що становлять загальний економічний інтерес.
3. Застосовувати Методику на період дії воєнного стану в Україні та протягом шести місяців після його скасування. 
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту Южненської міської ради (Розмеріца В.А.) та постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Козак С.Р.).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення