Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/12/2023

Рішення міської ради від 14.12.2023 № № 1566-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до Міської програми підтримки аудіовізуальних засобів масової інформації (КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЮЖНЕНСЬКА МІСЬКА СТУДІЯ ТЕЛЕБАЧЕННЯ «МИГ»), засновником яких є Южненська міська рада на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 22.12.2020 р. № 64-VIII, шляхом викладання її у новій редакції»

Заслухавши доповідь директорки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЮЖНЕНСЬКА МІСЬКА СТУДІЯ ТЕЛЕБАЧЕННЯ «МИГ» Ольги ГОДОВЕНКО щодо підтримки аудіовізуальних засобів масової інформації КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЮЖНЕНСЬКА МІСЬКА СТУДІЯ ТЕЛЕБАЧЕННЯ «МИГ», засновником яких є Южненська міська рада, з метою поліпшення умов творчої діяльності та виробничого побуту працівників СТУДІЇ «МИГ», забезпечення гідного рівня оплати  праці, зміцнення матеріально-технічної бази та збереження кадрового потенціалу працівників, а також у зв’язку з переходом телекомпанії на мовлення у цифровому форматі, відповідно до виконання статті 91 Бюджетного Кодексу України, Законів України «Про медіа», ««Про державну підтримку медіа, гарантії професійної діяльності та соціальний захист журналіста», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнень до Міської програми підтримки аудіовізуальних засобів масової інформації (КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЮЖНЕНСЬКА МІСЬКА СТУДІЯ ТЕЛЕБАЧЕННЯ «МИГ»), засновником яких є Южненська міська рада, на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 20.12.2020 р. № 64-VIII, шляхом викладання її у новій редакції (додається).
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради при внесені змін до проєкту міського бюджету на 2023 рік передбачати асигнування для реалізації заходів в межах наявного фінансового ресурсу.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ Южненської міської ради (Денис ЩАМБУРА) та на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва Южненської міської ради (Сергій КОЗАК).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення