Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/12/2023

Рішення міської ради від 14.12.2023 № 1561-VIIІ «Про затвердження Програми проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників комунального спеціалізованого закладу «ЦЕНТР КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ» на 2024-2026 роки»

На виконання Кодексу законів про працю України, статті 17 Закону України від 14.10.1992 № 2694-ХІІ «Про охорону праці», статті 21 Закону України від 06.04.2000             № 1645-ІІІ «Про захист населення від інфекційних хвороб» (зі змінами), Закону України від 06.09.2022 № 2573-IX «Про систему громадського здоров'я», з метою збереження здоров’я працівників, профілактики та недопущення можливого поширення інфекційних захворювань, вчасного виявлення захворювань в комунальному спеціалізованому  закладі соціальної сфери Южненської міської територіальної громади при виконанні покладених функцій, враховуючи звернення керівника комунального спеціалізованого закладу «ЦЕНТР КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ» щодо необхідності проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників закладу, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівників комунального спеціалізованого закладу «ЦЕНТР КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ» на 2024-2026 роки (додається).
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради при підготовці проекту рішення про бюджет Южненської міської територіальної громади на 2024 рік передбачати кошти на реалізацію даної Програми, у разі наявності фінансового ресурсу.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури (Світлана ВИШНЯ) та на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій КОЗАК).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення