Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/12/2023

Рішення міської ради від 14.12.2023 № 1557-VIIІ «Про затвердження Плану діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Южненської міської ради на 2024 рік»

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 7, ст. 32 Закону України від 11.09.2003 року № 1160-ІV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою планування діяльності Южненської міської ради з прийняття рішень, спрямованих на регулювання господарських відносин на території Южненської міської територіальної громади, а також адміністративних відносин між регуляторними органами та суб’єктами господарювання, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Южненської міської ради на 2024 рік (додається). 
2. Оприлюднити дане рішення шляхом опублікування в друкованих засобах масової інформації та розміщення на офіційному сайті Южненської міської ради, відповідно до вимог чинного законодавства України. 
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва Южненської міської ради (Сергій КОЗАК) та постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ Южненської міської ради (Денис ЩАМБУРА).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення