Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/12/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 12.12.2023 № 1385 «Про погодження відкоригованої комплексної схеми розміщення пересувних та стаціонарних тимчасових споруд в межах громадського центру м. Южного Одеського району Одеської області»

Розглянувши заяву громадянина Кутинця П.І. від 15.03.2023 р., враховуючи п. 5 протоколу засідання архітектурно-містобудівної ради управління архітектури та містобудування Южненської міської ради від 05.09.2023 р., враховуючи рішення сесії Южненської міської ради №1550-VIII від 26.10.2023р., керуючись п. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Погодити відкориговану комплексну схему розміщення пересувних та стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в межах громадського центру м. Южного Одеської області, зміни в частинні розташування стаціонарних тимчасової споруд для провадження підприємницької діяльності біля тенісних кортів.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово – комунального господарства Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення