Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/12/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 04.07.2024 № 1356 «Про надання згоди управлінню житлово – комунального господарства Южненської міської ради Одеського району Одеської області на безоплатну передачу світлодіодних світильників на баланс комунального підприємства «Екосервіс»»

Враховуючі виробничу необхідність щодо безоплатної передачі світлодіодних світильників для мереж зовнішнього освітлення м. Южного на баланс комунального  підприємства «Екосервіс», керуючись вимогами п.3.1 розділу ІІІ Положення про порядок списання майна, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Южного, затвердженого рішенням Южненської міської ради від 08.12.2016 року №1277-VI та підпунктом 1 пункту «а» ст.29 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1.    Надати згоду управлінню житлово – комунального господарства Южненської
міської ради на безоплатну передачу світлодіодних світильників для мереж зовнішнього освітлення м. Южного на баланс комунального підприємства «Екосервіс».

2.    Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади –
начальнику управління житлово – комунального господарства Южненської міської ради Дмитру ЛЮБІВОМУ
- безоплатно передати комунальному підприємству «Екосервіс» світлодіодні світильники в кількості 132 штуки по ціні 5550,00 грн. на загальну суму 732600,00 грн.       (з ПДВ) на підставі акту приймання – передачі, у відповідності з вимогами чинного законодавства.

3. Директору комунального підприємства «Екосервіс» Андрію ГОРІВЕНКУ:
3.1. Поставити на баланс підприємства світлодіодні світильники в кількості 132 штуки по ціні 5550,00 грн. на загальну суму 732600,00 грн.(з ПДВ), згідно акту  приймання – передачі у відповідності з вимогами чинного законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Южненського міського голову Володимира НОВАЦЬКОГО.


Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення