Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/11/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 29.11.2023 № 1316 «Про надання згоди управлінню житлово – комунального господарства Южненської міської ради Одеського району Одеської області на безоплатну передачу насосів циркуляційних на баланс комунального підприємства теплових мереж «Южтеплокомуненерго»»

Для забезпечення роботи водогрійних котлів котельні м. Южного в низькотемпературних режимах та відповідно безперебійного, якісного та надійного теплозабезпечення міста підчас опалювального сезону 2023 – 2024 років,  придбанням насосів циркуляційних для котельні м. Южного в кількості 2 штук, відповідно до вимог розділу ІІІ Положення про порядок списання майна, яке належить до комунальної власності територіальної громади міста Южного, затвердженого рішенням Южненської міської ради від 08.12.2016 року № 445-VІI (із змінами), керуючись підпунктом 1 пункту «а» ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради 
ВИРІШИВ:

1 Надати згоду управлінню житлово – комунального господарства Южненської міської ради Одеського району Одеської області на безоплатну передачу насосів циркуляційних на баланс комунального підприємства теплових мереж «Южтеплокомуненерго».

2. Заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальнику управління житлово – комунального господарства Южненської міської ради Дмитру ЛЮБІВОМУ передати до Статутного фонду комунального підприємства теплових мереж «Южтеплокомуненерго» насоси циркуляційні в кількості 2 штуки по ціні 213600,00 грн на загальну суму 427200,00 грн (з ПДВ) на підставі акту приймання – передачі, у відповідності з вимогами чинного законодавства.

3. Директору комунальному підприємству теплових мереж Южтеплокомуненерго» Ігорю ЧУГУННИКОВУ:

3.1. Поставити на баланс підприємства насоси циркуляційні в кількості 2 штуки  на загальну суму 427200,00 грн (з ПДВ) згідно акту приймання – передачі у відповідності з вимогами чинного законодавства.

3.2. Підготувати на розгляд чергової сесії Южненської міської ради проект рішення про внесення змін до статутного фонду підприємства у зв’язку зі збільшенням вартості основних засобів.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління житлово – комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення