Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/11/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 29.11.2023 № 1313 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області від 17.08.2023 № 1165 «Про затвердження переліку територій загального користування міста Южного Одеського району Одеської області, закріплених за комунальним некомерційним підприємством «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп», для утримання та обслуговування»»

Згідно з Законом України «Про благоустрій населених пунктів», керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист начальника управління архітектури та містобудування ЮМР Сергія ОРИШАКИ від 24.10.2023р. №337/21-01-15, щодо розподілу схеми загального користування для прибирання та утримання за адресою: м. Южне, площа Перемоги, 2 прилеглої до комунального некомерційного підприємства «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп», лист директора комунального некомерційного підприємства «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп» від 24.10.2023р. №206 щодо закріплення території загального користування для прибирання та утримання, виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області

ВИРІШИВ:

Внести зміни до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області від 17.08.2023 № 1165 «Про затвердження переліку територій загального користування міста Южного Одеського району Одеської області, закріплених за комунальним некомерційним підприємством «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп», для утримання та обслуговування» шляхом викладення його в новій редакції :

«1.Затвердити перелік територій для прибирання та утримання, закріплених за комунальним некомерційним підприємством «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп» згідно з додатком (додається).»

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління житлово – комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.».


Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення