Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/11/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 29.11.2023 № 1317 «Про погодження внесення змін та доповнень до Програми створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Южненської міської територіальної громади на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 28.10.2022 р. № 1121-VIII, шляхом викладення її у новій редакції»

У зв'язку з триваючою широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України, відповідно Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» від 27.07.2023 № 3275-IX, керуючись частиною третьої статті 98 Кодексу цивільного захисту України, згідно з вимогами Постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 «Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій» із змінами, враховуючи протокол №13 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 09 листопада 2023 року, з метою забезпечення функціонування критично важливих об’єктів для життєдіяльності населення громади в умовах воєнного стану, керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Погодити внесення змін та доповнень до Програми створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Южненської міської територіальної громади на 2023-2025 роки затвердженої рішенням Южненської міської ради від 28.10.2022 р. № 1121-VIII, шляхом викладення її у новій редакції (додається).

2. Погодити Номенклатуру та обсяги місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Южненської міської територіальної громади (додаток 1 до програми) (додається).

3. Винести Програму створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Южненської міської територіальної громади на 2023-2025 роки та Номенклатуру та обсяги місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Южненської міської територіальної громади на затвердження чергової сесії Южненської міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника управління житлово – комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення