Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

03/11/2023

Рішення міської ради від 26.10.2023 № 1509-VIIІ «Про перейменування вулиці Заводська в селищі міського типу Нові Білярі (від вулиці Лиманна до вулиці Степова) Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

На підставі повідомлення управління архітектури та містобудування щодо необхідності перейменування вулиці Заводська в смт Нові Білярі (від вулиці Лиманна до вулиці Степова), так як в межах смт Нові Білярі, в двох різних геолокаціях, є вулиця Заводська, яке сталось внаслідок затвердження нових меж селища, а дублювання вулиці є неприпустимим, враховуючи результати проведеного громадського обговорення та керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Вулиці Заводській (від вулиці Лиманна до вулиці Степова) в селищі міського типу Нові Білярі Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області змінити назву з метою перейменування на вулицю Заводська-1 в селищі міського типу Нові Білярі Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області.

2. Власникам об’єктів нерухомості змінити адресні таблички з назвою вулиці.

3. Управлінню архітектури та містобудуванню Южненської міської ради подати  дане рішення до Державного підприємства «Національні інформаційні системи» з метою внесення змін до словника вулиць. 

4. Дане рішення опублікувати в засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ Южненської міської ради (Щамбура Д.В.).

 

Южненський міський голова​​​​          Володимир НОВАЦЬКИЙ

 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення