Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/10/2023

Рішення міської ради від 26.10.2023 № 1550-VIIІ «Про надання дозволу управлінню архітектури та містобудування Южненської міської ради на коригування комплексної схеми розміщення пересувних та стаціонарних тимчасових споруд в межах громадського центру м. Южного Одеського району Одеської області»

Розглянувши заяву громадянина Кутинця П.І. від 15.03.2023 р., враховуючи п. 5 протоколу засідання архітектурно-містобудівної ради управління архітектури та містобудування Южненської міської ради від 05.09.2023 р., керуючись п. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Дозволити управлінню архітектури та містобудування Южненської міської ради на коригування комплексної схеми розміщення пересувних та стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в межах громадського центру м. Южного Одеської області, зміни в частинні розташування стаціонарних тимчасової споруд для провадження підприємницької діяльності біля тенісних кортів.
2. Розроблену схему після погодження виконавчим комітетом Южненської міської  ради подати на затвердження Южненської міської ради.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Гречкін О.М.).

Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення