Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/10/2023

Рішення міської ради від 26.10.2023 № 1501-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до Положень про призначення і виплату стипендій Южненської міської ради обдарованим дітям, молоді та педагогічним працівникам, керівникам гуртків та колективів Южненської міської територіальної громади шляхом викладання у новій редакції»

На виконання рішення Южненської міської ради від 04.05.2023 року № 1318-VIII  «Про вшанування пам’яті Миколи Гузика», заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Надії КОНОПАЦЬКОЇ про внесення змін та доповнень до стипендії Южненської міської ради обдарованим дітям, молоді та педагогічним працівникам, керівникам гуртків та колективів Южненської міської територіальної громади, згідно цільової соціальної програми «Молодь Южненської територіальної громади» на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 22.11.2018 року №1173-VІI (зі змінами), керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою підтримки обдарованих дітей, молоді, педагогічних працівників, керівників гуртків та колективів Южненської міської територіальної громади, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнення до Положення про призначення та виплату стипендій Южненської міської ради обдарованим дітям та молоді Южненської міської територіальної громади шляхом викладання в новій редакції (додаток 1).
2. Внести зміни та доповнення до Положення про призначення та виплату стипендій Южненської міської ради педагогічним працівникам, керівникам гуртків та колективів Южненської міської територіальної громади шляхом викладання в новій редакції (додаток 2).
3. Внести зміни та доповнення до назви складу комісії з питань визначення кандидатур з числа обдарованих дітей, молоді та педагогічних працівників, керівників гуртків та колективів Южненської міської територіальної громади на призначення стипендії Южненської міської ради шляхом викладання в новій редакції (додаток 3). 
4. Фінансовому управлінню Южненської міської ради проводити фінансування в межах видатків на виконання цільової соціальної програми «Молодь Южненської територіальної громади» на 2022-2024 роки.
5. Управлінню культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради виплачувати стипендіатам кошти згідно розрахунків.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури (Вишня С.О.) та з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Козак С.Р.).

Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення