Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/10/2023

Рішення міської ради від 26.10.2023 № 1520-VIIІ «Про затвердження Екологічної програми заходів з охорони навколишнього природного середовища Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області на 2024-2026 роки»

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Верховної Ради України від 5 березня 1998 року № 188/98-ВР «Про основні напрямки державної політики України у галузі охорони довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки», Постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року № 1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів», на виконання вимог Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону земель», «Про карантин рослин», з метою реалізації державної стратегії досягнення безпечних для людини стандартів оточуючого середовища та невиснажливого використання природних ресурсів,  селищна рада
Керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 17.09.1996р. № 1147 «Про затвердження переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів», ст. 19 Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища”, ст. 26 Закону України «Про управління відходами», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Екологічну програму заходів з охорони навколишнього природного середовища Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області на 2024-2026 роки (додається).
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради щороку при складанні проєктів міських бюджетів на 2024-2026 роки передбачати кошти на реалізацію заходів Екологічної програми заходів з охорони навколишнього природного середовища Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області на 202402026 роки в межах наявного фінансового ресурсу.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Олександр ГРЕЧКІН) та постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій КОЗАК). 


Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення