Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/10/2023

Рішення міської ради від 26.10.2023 № 1497-VIIІ «Про виключення з ЄДР особи, яка може вчиняти дії від імені юридичної особи»

У зв’язку зі зміною директора комунального закладу «Новобілярська гімназія» Южненської міської ради Одеського району Одеської області (далі Новобілярська гімназія) відповідно до вимог Законів України «Про освіту» зі змінами, Закону України «Про повну загальну середню освіту» зі змінами, «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» зі змінами, керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою впорядкування реєстраційних дій по Новобілярській гімназії, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Виключити з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань як особу, яка має право вчиняти дії від імені юридичної особи – комунального закладу «Новобілярська гімназія» Южненської міської ради Одеського району Одеської області (код ЄДРПОУ 26506760) Цигульську Людмилу Олексіївну, 02.11.1981р.н., ІПН 2989110529, у зв’язку з переходом на іншу посаду.
2. Директору Новобілярської гімназії Савченку Андрію Вікторовичу внести зміни до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у відповідності до чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури (Вишня С.О.).

Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення