Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/10/2023

Рішення міської ради від 26.10.2023 № 1496-VIIІ «Про затвердження штатного розпису Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Южненської міської ради Одеського району Одеської області»»

Керуючись п. 43 Положення про інклюзивно-ресурсний центр, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року № 545 (із змінами), ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21 травня 1997 року № 280/97-ВР (із змінами), з метою приведення установчих документів ІРЦ ЮМР у відповідність до вимог чинного законодавства, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити штатний розпис Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Южненської міської ради Одеського району Одеської області» (додається).
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради щорічно при формуванні проєктів місцевих бюджетів передбачати фінансування видатків на утримання Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Южненської міської ради Одеського району Одеської області» згідно затвердженого штатного розпису, що додається. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури (Вишня С.О.) та на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Козак С.Р.).

Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення