Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/10/2023

Рішення міської ради від 26.10.2023 № 1515-VIIІ «Про внесення змін до статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО»»

З метою приведення Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» у відповідність до вимог чинного законодавства України, відповідно до вимог статей 57, 78 Господарського кодексу України, статті 88 Цивільного кодексу України, статей 15, 17 Закону України  «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», керуючись статтями 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (код ЄДРПОУ 26134519), а саме :
1.1. Збільшити статутний капітал на вартість проведених поліпшень основних засобів (роботи з капітального ремонту мережевого насоса та передача джерела резервного живлення) у відповідності з вимогами чинного законодавства України та затвердити статутний капітал КП ТМ «ЮТКЕ» у розмірі 40 391 012 грн. 21 коп. (сорок мільйонів триста дев’яносто одна тисяча дванадцять гривень 21 коп.), додаток 1.
1.2 Пункт 8.8. виключити.
2. Затвердити Статут КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» в новій редакції, додаток 2.
3. Директору КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» (Чугунникову І.В.) подати Статут КП ТМ «ЮТКЕ» в новій редакції для проведення державної реєстрації в установленому законом порядку.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ (Денис ЩАМБУРА), комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту (Віталій РОЗМЕРІЦА) та комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій КОЗАК).

Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення