Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

31/10/2023

Рішення міської ради від 26.10.2023 № 1514-VIIІ «Про внесення змін до статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА КАНАЛІЗАЦІЯ»»

Відповідно до ст. ст. 57, 78 Господарського кодексу України, керуючись ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до рішення Южненської міської ради Одеського району Одеської області № 1309-VII від 28.03.2019 року «Про надання згоди управлінню капітального будівництва Южненської міської ради про передачу балансоутримувачам вартості проведених поліпшень основних засобів (робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції)», з метою приведення Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА КАНАЛІЗАЦІЯ» у відповідність до вимог чинного законодавства України,  Южненська  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. У зв’язку із проведеним поліпшенням основних засобів та збільшенням статутного капіталу КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА КАНАЛІЗАЦІЯ» встановити статутний капітал у розмірі 77 406 641,73 грн. (Сімдесят сім мільйонів чотириста шість тисяч шістсот сорок одна гривня, 73 копійки).
2. Внести зміни до Статуту КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА КАНАЛІЗАЦІЯ»» та викласти його в редакції, що додається.
3. Уповноважити директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА КАНАЛІЗАЦІЯ», Шестова Андрія Вікторовича звернутись до державного реєстратора для здійснення державної реєстрації Статуту, затвердженого даним рішенням.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ (Денис ЩАМБУРА), комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту (Віталій РОЗМЕРІЦА) та комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій КОЗАК).

Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення