Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/10/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2023 № 1273 «Про погодження внесення змін та доповнень до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Южненській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки»

Заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Конопацької Н.Д. про внесення змін та доповнень до міської Програми розвитку фізичної культури і спорту в Южненській міській територіальній громаді на 2021-2023 роки, керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою удосконалення системи морального і матеріального заохочення у сфері фізичної культури та спорту, стимулювання досягнення високих спортивних результатів, виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Погодити внесення змін та доповнень до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Южненській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки шляхом викладання в новій редакції (додається) та винести на розгляд Южненської міської ради.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради — начальника управління освіти Олену БАРАНЕЦЬКУ.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення