Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/08/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 17.08.2023 № 1178 «Про затвердження тарифів на послуги з передрейсового та після рейсового медичного огляду водія та технічного контролю транспортних засобів ЮМКП «ЮЖТРАНС»»

Керуючись підпунктом 2 пункту «а» ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області

ВИРІШИВ:

1. Затвердити ЮЖНЕНСЬКОМУ МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВА «ЮЖТРАНС» тариф на послугу з передрейсового та після рейсового медичного огляду одного водія, з рентабельністю 30%, в розмірі 45,71 грн. з ПДВ (додаток 1).
2. Затвердити ЮЖНЕНСЬКОМУ МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВА «ЮЖТРАНС» тариф на послугу з технічного контролю (при виїзді на лінію та при поверненні) 1-го транспортного засобу, з рентабельністю 30%, в розмірі 49,58 грн. з ПДВ (додаток 2).
3. Дане рішення набуває чинності 01.09.2023 р.
4. Рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 19.10.2018 р. № 1470 “Про затвердження тарифів на послуги медичного обслуговування водіїв та  технічного контролю транспортних засобів ЮМКП “ЮЖТРАНС” з ПДВ” вважати таким, що втратило чинність.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління житлово - комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення