Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/07/2023

Рішення міської ради від 13.07.2023 № 1413-VIIІ «Про включення до переліку об’єктів комунальної власності Южненської міської територіальної громади існуючого об’єкту благоустрою: «Пам’ятний знак Захисникам Вітчизни», розташований в районі площі Перемоги по вул. Т.Г.Шевченка м. Южного Одеського району Одеської області»

Розглянувши лист КП «Екосервіс» від 08.04.2023 № 01-05-162, з метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що приймається на виконання розпорядження Южненського міського голови від 24.05.2023 № 138/06-22, беручи до уваги Акт обстеження від 08.05.2023, Акт № 1 від 26.05.2023, Акт № 2 від 03.07.2023 комісії щодо виявлення фактичної наявності існуючого об’єкту благоустрою: «Пам’ятний знак Захисникам Вітчизни», який розташований в районі площі Перемоги по вул. Т.Г. Шевченка м. Южного Одеського району Одеської області, керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Включити до переліку об’єктів комунальної власності Южненської міської територіальної громади існуючого об’єкту благоустрою: «Пам’ятний знак Захисникам Вітчизни», розташований в районі площі Перемоги по вул. Т.Г. Шевченка м. Южного Одеського району Одеської області з подальшою передачею Комунальному підприємству «ЕКОСЕРВІС».
2. Комунальному підприємству «ЕКОСЕРВІС» оприбуткувати об’єкт на баланс з нульовою первісною вартістю для його подальшого утримання та обслуговування. Замовити проведення технічної інвентаризації, виготовлення технічного паспорту та звіту з оцінки майна. За результатами проведеної оцінки, збільшити вартість основних засобів.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Віталій РОЗМЕРІЦА).


Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення