Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/07/2023

Рішення міської ради від 13.07.2023 № 1401-VIIІ «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту в Южненській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки»

Заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Одеського району Одеської області Надії КОНОПАЦЬКОЇ про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту в Южненській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки, керуючись п.22 ч.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою удосконалення системи морального і матеріального заохочення у сфері фізичної культури та спорту, стимулювання досягнення високих спортивних результатів, Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму розвитку фізичної культури і спорту в Южненській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки (додається).
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради Одеського району Одеської області передбачити кошти на реалізацію заходів Програми при складанні проектів міських бюджетів на 2024-2026 роки в межах наявного фінансового ресурсу.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної  культури (Світлана ВИШНЯ) та на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій КОЗАК).


Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення