Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/07/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 12.07.2023 № 1149 «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень Комунальному закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 2 «Лелеченя» Южненської міської ради Одеського району Одеської області за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, проспект Григорівського десанту, 8»

На підставі заяви т.в.о. директора Комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 2 «Лелеченя» Южненської міської ради Одеського району Одеської області Іванюк О.О. від 02.06.2023 року 585/09-01-01 щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень у зв’язку з їх незадовільним та аварійним станом на території закладу дошкільної освіти за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, проспект Григорівського десанту, 8, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 р. № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 14.06.2023 року № 15, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл Комунальному закладу дошкільної освіти (ясла-садок) № 2 «Лелеченя» Южненської міської ради Одеського району Одеської області на видалення зелених насаджень на території закладу дошкільної освіти, у зв’язку з їх незадовільним та аварійним станом за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, проспект Григорівського десанту, 8 у кількості 4 (чотирьох) одиниць, а саме: 1 (одне) дерево породи в’яз, 2 (двох) дерев породи тополя, 1 (одне) дерево породи верба ломка.
2. Розрахунок та сплата відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню, не проводиться у зв’язку  з тим, що дерева аварійні.
3. Відділу екології управління архітектури та містобудування  Южненської міської ради підготувати ордер на видалення зелених насаджень.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.


Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення