Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/07/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 12.07.2023 № 1141 «Про погодження внесення змін та доповнень до Програми підтримки та розвитку вторинної медичної допомоги Южненської міської територіальної громади на період 2023-2025 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 28.10.2022 р. №1092-VIII шляхом викладення її у новій редакції»

З метою забезпечення ефективного функціонування комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня» Южненської міської ради, забезпечення доступності та надання належної якості вторинної медичної допомоги для населення Южненської міської територіальної громади, відповідно до законів України «Основи законодавства про охорону здоров’я», «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», статті 89 Бюджетного кодексу України, керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Погодити внесення змін та доповнень до Програми підтримки та розвитку вторинної медичної допомоги Южненської міської територіальної громади на період 2023-2025 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 28.10.2022 р.  № 1092-VIII  шляхом викладення її у новій редакції (додається) та винести її на розгляд чергової сесії Южненської міської ради.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти  на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління освіти Олену БАРАНЕЦЬКУ.

Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення