Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/07/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 03.07.2024 № 1138 «Про введення обмеженого доступу до приміщення служби у справах дітей Южненської міської ради Одеського району Одеської області»

Керуючись ст. 13, 14 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», постанов Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», від 08.10.2008 року № 905 «Про затвердження Порядку діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей», наказу державного Департаменту з усиновлення  та захисту  прав дитини від 29.03.2010 року № 30 «Про затвердження Положення про службу захисту інформації ЄІАС «Діти», з метою створення системи комплексного захисту інформації з використанням засобів криптографічного захисту інформації для запобігання порушення конфіденційності, цілісності та доступності системи та інформації, яка в ній оброблятиметься, виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області

ВИРІШИВ:

1. Встановити статус приміщення служби у справах дітей Южненської міської ради Одеського району Одеської області (каб. № 108, 109) як приміщення з обмеженим доступом. 
2. Затвердити список посадових осіб Южненської міської ради Одеського району Одеської області, які мають право доступу до приміщень каб. №108, 109 (додається). 
3. Рішення виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області від 14.05.2021 року № 201 «Про введення обмеженого доступу до приміщення служби у справах дітей Южненської міської ради Одеського району Одеської області» вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області Владислава ТЕРЕЩЕНКА.

Южненський міський голова                            Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення