Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/07/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 12.07.2023 № 1136 «Про погодження внесення змін та доповнень до міської Програми надання пільг на оплату послуг зв’язку та інших передбачених законодавством пільг та компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян Южненської міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки, шляхом викладення її в новій редакції»

В зв'язку з продовження воєнного стану в Україні, враховуючи проведений аналіз виконання заходів Програми, згідно розпорядження КМУ від 12.06.2020р. №720-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Одеської області», відповідно до ст.91 Бюджетного кодексу України, рішення Южненської міської ради від 18.06.2020р. №1760-VII «Про затвердження міської Програми надання пільг на оплату послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг  та компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2021 - 2023 роки», з метою забезпечення державних соціальних гарантій окремих категорій громадян, керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Погодити внесення змін та доповнень до міської Програми надання пільг на оплату послуг зв’язку та інших передбачених законодавством пільг та компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян Южненської міської територіальної громади на 2021 – 2023 роки, шляхом викладення її  в новій редакції (додається).
2. Викласти назву даної програми в наступній редакції «Програма надання пільг на оплату послуг зв’язку та інших передбачених законодавством пільг та компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян Южненської міської територіальної громади на 2021 – 2024 роки».
3. Дане рішення винести на розгляд та затвердження Южненської міської ради.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління освіти Олену БАРАНЕЦЬКУ.

Южненський міський голова                            Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення