Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/07/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 12.07.2023 № 1148 «Про проведення конкурсу щодо надання послуг з збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області»

З метою забезпечення якісного та своєчасного збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області, керуючись Постановами Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року № 1173 «Про надання послуг з вивезення побутових відходів» та від 25.07.2005 року № 631 «Про затвердження порядку проведення конкурсу з надання житлово-комунальних послуг», відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Закону України «Про управління відходами», статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести конкурс щодо надання послуг з збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області.
2. Затвердити умови визначення Виконавця послуг з збирання та перевезення  побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області (додаток 1).
3. Затвердити конкурсну документацію для учасників конкурсу на надання послуг з  збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області (додаток 2).
4. Затвердити склад конкурсної комісії з питань організації та проведення конкурсу на надання послуг з збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області(додаток 3).
5. Опублікувати оголошення про проведення конкурсу в газеті «Новини Южного»  та офіційному веб-сайті Южненської міської територіальної громади (додаток 4).
6. Доручити конкурсній комісії провести конкурс на право надання послуг з збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області.
7. Рішення конкурсної комісії про результати проведення конкурсу на право надання послуг з збирання та перевезення побутових відходів з території сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області подати на розгляд виконавчого комітету.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення