Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/07/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 12.07.2023 № 1142 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 31.10.2019 № 2076 «Про погодження порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня» Южненської міської ради» шляхом викладення в новій редакції»

З метою здійснення якісного контролю за складанням та виконанням фінансової діяльності комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня» Южненської міської ради Южненської міської ради, керуючись ст. 29, 30 Закону України від 21.05.1997 року № 280/97-В «Про місцеве самоврядування в Україні» зі змінами, виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни та доповнення до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 31.10.2019 № 2076 «Про погодження порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня» Южненської міської ради» виклавши його в новій редакції.

«1. Погодити Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Южненська міська лікарня» Южненської міської ради» (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради-начальника управління освіти – Олену БАРАНЕЦЬКУ.»

Южненський міський голова                            Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення