Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/06/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 14.06.2023 № 1106 «Про внесення змін та доповнень до фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» на 2023 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южненської міської ради від 30.11.2022 року № 840 шляхом викладення його у новій редакції»

Заслухавши інформацію головного лікаря КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» Южненської міської ради Рибакової Т.В. щодо необхідності внесення змін до діючого фінансового плану підприємства на 2023 рік, у зв’язку з перерахуванням фонду заробітної плати працівників КНП «ЦПМСД» Южненської міської ради на 2023 рік; переглядом структури доходів та видатків  планового року, необхідністю здійснення розрахунків з постачальниками товарів та послуг керуючись підпунктом 4 пункту «а» статті 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни та доповнення до фінансового плану КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» Южненської міської ради на 2023 рік, затвердженого рішенням виконавчого комітету Южненської міської ради від 30.11.2022 року № 840 шляхом викладення його у новій редакції (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління освіти Южненської міської ради Баранецьку О.Г.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення