Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/06/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 14.06.2023 № 1105 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 14.05.2021 року №199 «Про затвердження коефіцієнтів інтенсивності догляду за територіями загального користування сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області, закріплених за комунальним підприємством «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ» для утримання та обслуговування»»

У зв’язку з закріпленням за комунальним підприємством «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ» дороги по вул. Центральній від села Кошари у напрямку села Любопіль  для утримання та обслуговування, керуючись п/п 2, п.а, ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,  виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради  від 14.05.2021 року №199 «Про затвердження коефіцієнтів інтенсивності догляду за територіями загального користування сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області, закріплених за комунальним підприємством «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ» для утримання та обслуговування» шляхом викладення його додатку у новій редакції (додається).

2. Дане рішення набуває чинності після передачі дороги по вул. Центральній від села Кошари у напрямку села Любопіль Одеського району Одеської області на баланс комунального підприємства «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення