Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

15/06/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 14.06.2023 № 1104 «Про внесення змін до додатку до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 14.05.2021 № 194 « Про затвердження переліку територій загального користування сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області, закріплених за комунальним підприємством «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ», для утримання та обслуговування» шляхом викладення його в новій редакції»

Згідно з Законом України «Про благоустрій населених пунктів», керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист начальника управління архітектури та містобудування ЮМР Сергія ОРИШАКИ від 06.06.2023р. № 167/21-01-15, у зв’язку з закріпленням за комунальним підприємством «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ» дороги по вул. Центральній від села Кошари у напрямку села Любопіль для утримання та обслуговування, виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни до додатку до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 14.05.2021 № 194 « Про затвердження переліку територій загального користування сіл Сичавка та Кошари Одеського району Одеської області, закріплених за комунальним підприємством «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ», для утримання та обслуговування» шляхом викладення його в новій редакції (додається).
2. Дане рішення набуває чинності після передачі дороги по вул. Центральній від села Кошари у напрямку села Любопіль Одеського району Одеської області на баланс комунального підприємства «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ». 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління житлово – комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення