Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07/06/2023

Рішення міської ради від 18.05.2023 № 1394-VIIІ «Про погодження «РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЯ) СВЯТИХ АПОСТОЛІВ ПЕТРА І ПАВЛА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ М. ЮЖНЕ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» на розміщення пункту доочищення води з артезіанською свердловиною для водозабезпечення будівлі церкви, розташованої за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, вул. Будівельників, 10»

Розглянувши лист Пароха парафії Святих Апостолів Петра і Павла м. Южного отця Василя Колодчина вих. № 05/23 від 25.04.2023 р. про погодження розміщення пункту доочищення води з артезіанською свердловиною, керуючись ст. 10 та ст. 23 Кодексу України «Про надра», ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Погодити «РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ (ПАРАФІЯ) СВЯТИХ АПОСТОЛІВ ПЕТРА І ПАВЛА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ М. ЮЖНЕ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» на розміщення пункту доочищення води з артезіанською свердловиною для водозабезпечення будівлі церкви, розташованої за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне,             вул. Будівельників, 10.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища (Гречкін О.М.).


Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення