Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07/06/2023

Рішення міської ради від 18.05.2023 № 1390-VIIІ «Про затвердження Положення про порядок встановлення меморіальних дошок в Южненській міській територіальній громаді»

Керуючись статтями 25, 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання програми щодо відзначення, заохочення та вшанування пам’яті громадян, яким присвоєно звання «Почесний громадянин Южненської міської територіальної громади» та нагороджених Почесною відзнакою «За заслуги перед Южненською міською територіальною громадою» на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 07.03.2023  № 1299-VШ, з метою вшанування та увічнення пам’яті видатних земляків і вшанування визначних історичних подій, заохочення громадян, що користуються авторитетом і повагою у жителів Южненської міської територіальної громади, Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про порядок встановлення меморіальних дошок в Южненській міській територіальній громаді (додається).
2. Оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації міста та на офіційному сайті Южненської міської територіальної громади. 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури Южненської міської ради (Вишня С.О.) та постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту Южненської міської ради   (Розмеріца В.А.).


Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення