Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07/06/2023

Рішення міської ради від 18.05.2023 № 1385-VIIІ «Про затвердження списку присяжних для Южного міського суду Одеської області»

Розглянувши подання начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області Тараса ЛУКАША від 05.04.2023 року №2-684/23, беручи до уваги надання особами згоди бути присяжними, керуючись ч.ч. 1, 4 ст. 64 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», ст. 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

    1. Затвердити список присяжних для Южного міського суду Одеської області, згідно з додатком, строком на три роки. 
2. Відділу організаційно-протокольної роботи виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області надіслати копію цього рішення з додатком до територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області та до Южного міського суду Одеської області. 
3. Контроль за виконання даного рішення покласти на комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ Южненської міської ради Одеського району Одеської області (Щамбура Д.В.)


Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення