Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/05/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2023 № 1082 «Про надання дозволу на видалення зелених насаджень управлінню капітального будівництва Южненської міської ради у звязку з реалізацією проекту по реконструкції проїжджої частини дороги за ПК «Дружба»»

На підставі заяви начальника відділу технічного нагляду управління капітального  будівництва Южненської міської ради Олександра ПАВЛЕНКО від 19.04.2023 року               № 439/09-01, щодо надання дозволу на видалення зелених насаджень у зв’язкуз реконструкцією проїжджої частини дороги за ПК «Дружба», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2006 р. № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», згідно з актом обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню від 25.04.2023 року № 7, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл управлінню капітального будівництва Южненської міської ради на видалення зелених насаджень,  у зв’язку з реконструкцією проїжджої частини дороги за ПК «Дружба» за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, проїжджа частина дороги за ПК «Дружба» у кількості 3 (трьох)одиниць дерев та 5 (пяти)  одиниць кущів . 
2. Розрахунок та сплата відновної вартості зелених насаджень, що підлягають видаленню, не проводить у зв’язку з тім що роботи по реконструкції проїжджої частини дороги виконуються  за рахунок коштів місцевого бюджету .
3. Відділу екології управління архітектури та містобудування Южненської міської ради підготувати ордер на видалення зелених насаджень.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення