Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/05/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 17.05.2023 № 1081 «Про встановлення пам’ятного знаку та закріплення за Об’єднаною Єврейською Общиною України території для прибирання та утримання колишнього єврейського кладовища за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, територія громадського центру»

Розглянувши листа виконавчого директора Об’єднаної Єврейської Общини України Михайла Ткача, вих. № 1835/общ від 26.04.2023 р., відповідно до ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», керуючись статтями п. 7 ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити Об’єднаній Єврейській Общині України встановлення пам’ятного знаку на території колишнього єврейського кладовища, як елементу благоустрою.
2. Закріпити за Об’єднаною Єврейською Общиною України території для прибирання та утримання колишнього єврейського кладовища орієнтовною площею 963 м. кв., за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, територія громадського центру згідно з додатком до рішення. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Любівого Д.В.

Южненський міський голова                     Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення