Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1339-VIIІ «Про надання згоди управлінню капітального будівництва Южненської міської ради Одеського району Одеської області на передачу балансоутримувачу комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація» вартості проведених поліпшень основних засобів (робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції)»

У зв’язку з проведенням управлінням капітального будівництва Южненської міської ради робіт з будівництва, реконструкції та капітального ремонту основних засобів територіальної громади м. Южного, керуючись ст.26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Южненська міська рада Одеського району Одеської області

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на передачу управлінням капітального будівництва Южненської міської ради Одеського району Одеської області балансоутримувачу комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація» вартості проведених поліпшень основних засобів (робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції) згідно з додатком.
2. Управлінню капітального будівництва Южненської міської ради Одеського району Одеської області зняти з балансу, вартість поліпшень основних засобів (робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції), з подальшою передачею балансоутримувачу комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація», згідно з вимогами чинного законодавства (додаток).
3. Балансоутримувачу комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація» поставити на баланс вартість проведених поліпшень основних засобів (робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції), у відповідності з вимогами чинного законодавства України.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунальним господарством, будівництва та транспорту (Розмеріца В.А.).

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення