Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1363-VIIІ «Про надання дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “РЕНТЬЄР ІНВЕСТ” на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду»

Розглянувши клопотання директора ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “РЕНТЬЄР ІНВЕСТ” Смирнова Єгора від 10.04.2023 року                         № 416/09-01 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, керуючись ст. ст. 12,93,124, ч.2 ст. 134,186 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України “Про землеустрій” та ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ  “РЕНТЬЄР ІНВЕСТ” на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, цільове призначення за КВЦПЗ – землі зв’язку, 13.01 для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, орієнтовною площею 0,0030 га, яка розташована за адресою: м. Южне, Одеського району Одеської області, ІІ мікрорайон.
2. Розроблений відповідно до законодавства проект землеустрою щодо відведення  земельної ділянки подати до Южненської міської ради для затвердження у встановленому законом порядку.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Гречкін О. М.).

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення