Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1359-VIIІ «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину ТРОСТЯНУ ОЛЕГУ ІВАНОВИЧУ із земель територіальної громади міста Южного Одеської області»

Розглянувши клопотання громадянина Тростяна Олега Івановича від 05.04.2023 року № 405/09-01 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду приблизною площею 0,0640 га, терміном на 10 років, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства нежитлової будівлі, та її обслуговування, розташованої за адресою: місто Южне вул. Приморська, керуючись  ст. ст. 12, 93, 122, 123 ч 2 ст. 134 Земельного кодексу  України, ст. 50 Закону України “Про землеустрій” та ст. 26 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”,  Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину ТРОСТЯНУ ОЛЕГУ ІВАНОВИЧУ в оренду терміном на 10 (десять) років,  для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства, орієнтовною площею 0,0640 га, яка знаходиться за адресою: місто Южне Одеської області, вул. Приморська, із земель територіальної громади міста Южного Одеської області.
    2. Розроблений та погоджений відповідно до законодавства проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати до Южненської міської ради для розгляду та затвердження у встановленому законом порядку.
    3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища (Гречкін О. М.).

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення