Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1353-VIIІ «Про надання дозволу Фонду комунального майна Южненської міської ради на замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель територіальної громади міста Южного Одеської області для продажу права власності на земельних торгах у формі електронного аукціону»

Розглянувши заяву Фізичної особи-підприємця Любівої С.А. від 05.04.2023 року                № 252/05-25 про включення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0060 га до переліку земельних ділянок, права на які виставляються на земельні торги у формі електронного аукціону, керуючись  ст. ст. 12, 136 Земельного кодексу України, ст. 50 Закону України “Про землеустрій” та ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Южненська міська рада
ВИРІШИЛА:

    1. Надати дозвіл Фонду комунального майна Южненської міської ради  на замовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0060 га, цільове призначення за КВЦПЗ - землі громадської забудови 03.07 - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (вид використання для розміщення торговельного павільйону) за адресою: місто Южне Одеського району Одеської області, пр-т Миру 13, із земель територіальної громади м. Южного Одеської області, для продажу права власності на земельних торгах у формі електронного аукціону.
    2. Розроблений та погоджений відповідно до законодавства проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати до Южненської міської ради для розгляду та затвердження в установленому порядку.
 3. Фінансовому управлінню Южненської міської ради Одеського району Одеської області здійснити заходи щодо передбачення коштів у бюджеті Южненської міської територіальної громади для забезпечення виконання даного рішення.
    4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища  (Гречкін О. М.).

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ


 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення