Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1348-VIIІ «Про внесення змін до Порядку продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

Керуючись ст. 128 Земельного кодексу України, ст. 10 Закону України  «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Закону України «Про оцінку земель» та Закону України «Про публічні закупівлі», Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1.    Внести зміни до Порядку продажу земельних ділянок несільськогосподарського призначення, на яких розташовані об’єкти нерухомого майна, на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, а саме: абзац 1 підпункту 1.5 викласти в новій редакції:
«1.5. Відбір суб’єктів оціночної діяльності проводиться відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Закону України «Про оцінку земель», з урахуванням вимог Закону України «Про публічні закупівлі».
2.    Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища (Гречкін О.М.).

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення