Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/05/2023

Рішення міської ради від 04.05.2023 № 1347-VIIІ «Про надання згоди на безоплатне отримання Южненською міською територіальною громадою в особі Южненської міської ради Одеського району Одеської області Бензину А-95 АЗС «ОККО» (паливних суперталонів номіналом 20 літрів) в рамках Проєкту «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»)»

З метою реалізації Угоди про наміри та налагодження співробітництва між Южненською міською територіальною громадою та компанією DAI Global LLC в рамках Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), що фінансується USAID, на підставі п.43 Постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002р. № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», з метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається, керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Погодити безоплатне отримання Южненською міською радою Бензину А-95 АЗС «ОККО» (паливних суперталонів номіналом 20 літрів), перелічених у додатку 1 до рішення, який був придбаний і безвідклично та безкоштовно переданий компанією DAI Global, LLC в рамках реалізації Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), згідно Угоди про наміри між Южненською міською територіальною громадою та DAI Global LLC щодо Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), що фінансується USAID та акту приймання-передачі.

2. Отриманий Бензин А-95 АЗС «ОККО» (паливні суперталони номіналом 20 літрів), визначений в пункті 1 даного рішення, оприбуткувати на баланс Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області з подальшою передачею установам, організаціям, комунальним підприємствам та виконавчим органам Южненської міської ради Одеського району Одеської області відповідно до чинного законодавства України.

3. Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області передати Бензин А-95 АЗС «ОККО» (паливні суперталони номіналом 20 літрів) на баланс установ, організацій, комунальних підприємств та виконавчих органів Южненської міської ради Одеського району Одеської області за розподілом, визначеним у додатку 2 до даного рішення.

4. Зобов’язати керівників установ, організацій, комунальних підприємств та виконавчих органів Южненської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити повне та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку надходження Бензину А-95 АЗС «ОККО» (паливних суперталонів номіналом 20 літрів) відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Розмеріца В.А.) та постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Козак С.Р.)

Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення